La cour de la reine
Our restaurant “La Cour de la Reine” serves a bistronomic, local and creative cuisine. Our culinary experience has be awarded by prestigious guide and our will is to keep it accessible. Enjoy a tasty meal in the heart of Spa, the pearl of the Belgian Ardennes.
We offer you our Bistronomic menu which varies every month and is updated according to the inspiration of Chef Jérémy Finck and the arrival of local products.
You can’t find what you’re looking for in the current menus? No problem, we also offer you our carte which includes our essentials and some signature dishes.
La Cour de La Reine restaurant is rewarded by the Gault & Millau guide with a score of 13/20 as well as the Michelin guide.
Our suggestions
Menu Bistronomique
A la carte
Formules groupe
Our conditions
Menu Bistronomique
MenuBistronomique
Prémices
Cappuccino
Asparagus & red beets
Blue Macaron
Tomato & Burrata
Large ball of sourdough and toasted malt bread accompanied by smoked Herve butter, Espelette pepper, red beetroot and fleur de sel to accompany your meal.
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Cured Galician Beef Picanha
Candied green
asparagus from Pertuis
Sarté / egg yolk
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Homemade Smoked
Conger Fillet
Soy Dashi / Cévennes Onions
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White Asparagus
Mosaic
& Sturia Caviar
French Poutargue / Espuma “Hollandaise” & Yuzu
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Lamb shoulder parmentier
Smoked bintje / Bimi broccoli / Glacial ficoid
/ Garlic flower
Honey glaze / Crispy Bintje with spinach
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Regional cheeses
(€8.50 to replace dessert)
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Sablé Breton with Gariguette Strawberries
Tonka bean /
Creamy white chocolate & Tahitian vanilla
The Bistronomic menu is offered per entire table
The 4-course menu: 68,90 €
The 5-course menu: 83,90 €
The 6-course menu: 94,90 €
Wine selection: 8,80 €o
A la carte
Croquetterie by La Reine
Vol au vent croquettes Truffled mayonnaise / Carrot and red onions in vinegar
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18,90 € |
Beef Holstein croquette in a kornflake crust Espuma Béarnaise & Ginger Mustard Seed Pickles
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19,90 € |
The duo of Mouligneau cheese croquettes in an old Sarté crust Reduction with Liège syrup
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19,90 € |
The duo of North Sea gray shrimp croquettes Fried parsley & shrimps
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23,90 € |
“Tapas” Sole goujonnettes to share Homemade tartare |
24,90 € |
Our Starters
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Homemade smoked conger eel
fillet 24.90€ Soy Dashi / Cévennes Onions
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Cured Galician beef picanha 24.90€ Green asparagus from Pertuis / Sarté / Egg yolk
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Mosaic of White Asparagus &
Sturia Caviar 39.90€ French Poutargue / Yuzu
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Lobster Roll 64.90€ 1/2 blue lobster served in a
brioche bun like in Canada Green celery / Dill and chives
mustard mayonnaise This starter is accompanied by
a 10 gr box of Oscietra Caviar, Sturia
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Our dishes
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Coq des près rooster and Nobashi shrimp 34.90€ Choron with siphon / Vegetable ratatouille “Tikka
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Barbue fillet just roasted in 34.90€ Some beautiful white and green With a can of Sturia caviar 10 g + €30.00
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Tournedos of Black Angus & 41.90€ Rosemary Grenaille / Seasonal Vegetables
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Lamb shoulder parmentier confit 41.90€ Smoked Bintje / Bimi Broccoli / Juice from a honey glaze / Crispy Bintje &
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On Friday evening, we ask for a
service including a minimum starter and main course.
On Saturday evenings, we only work on the menu formula.
On Saturdays we only propose our bistronomic menu.
Formules groupe
Nous avons une formule apéritive proposée avant le repas sur notre rooftop terrasse (si le temps le permet) ou dans notre salle de divertissement
Cette formule comprend 4 verrines apéritives
Formule 1 : 30€ par personne avec les bulles, l’eau, le jus d’orange pendant une heure
Formule 2 : 45€ par personne au champagne Pommery, Bières, Eaux, Vins, Softs pendant une heure.
Pendant cet apéritif, nous privatisons l’un de nos 2 endroits suivant la météo avec un service personnalisé, cette offre n’est pas obligatoire mais peut être ajoutée avant le repas.
Pour la partie repas, nous avons 4 formules :
Menu 1 (pas le vendredi et samedi soir) : Entrée / Plat / Dessert au tarif de 49.90€ par personne
Menu 2 : Entrée froide / Entrée chaude / Plat / Dessert au tarif de 68.90€ par personne
Menu 3 : Entrée froide / 2 entrées chaudes / Plat / Dessert au tarif de 75.90€ par personne
Menu 4 : 3 entrées / Entremet / Plat / Fromage / Dessert au tarif de 85.90€ par personne
Nous pouvons également ajouter un forfait boissons pendant le repas
Forfait boissons 1 : inclus la sélection de vins maison (1 verre et demi par service), l’eau, le café
Menu 1 : +33.00€ / Menu 2 : + 40.00€ / Menu 3 : + 47.00€ / Menu 4: + 51.00€
Forfait boissons 2 : inclus l’apéritif maison, la sélection de vins en accord vins et mets (1 verre et demi par service), l’eau ; le café et un digestif
Menu 1 : 41.00€ / Menu 2 : + 48.00€ / Menu 3 : + 55.00€ / Menu 4: + 59.00€
Forfait boissons 3 : Inclus la coupe de Pommery Brut ou Rosé, La sélection de grands vins d’appellations, AOC et grand Cru 100% Français (1 verre et demi par service), l’eau, le café et un digestif
Menu 1 : 61.00€ / Menu 2 : + 68.00€ / Menu 3 : + 75.00€ / Menu 4: + 79.00€
Nous demandons une carte de crédit en garantie ou un versement d’acompte pour confirmer une grande table.
Nous acceptons l’annulation gratuite à -48h entre 6 et 10 personnes
Nous acceptons l’annulation gratuite à – 4 jours entre 10 et 20 personnes
Nous acceptons l’annulations gratuite à -10 jours au-dessus de 20 personnes.
Un montant de 40€ par personne est demandé en garantie ou acompte pour chaque table au-dessus de 6 personnes afin de valider la réservation
Nous avons également la possibilité de proposer d’autres formules. Nos menus sont connus 15 jours avant la date de votre visite et peuvent être envoyé par e-mail.
Nous prenons en compte toutes demandes de modification, nous adaptons aux intolérances et au allergies sans aucun problème notre menu mais nous devons le savoir 3 jours à l’avance.
Nous ne sommes pas en mesure de proposer une cuisine Végane
Our conditions
We accept tables of 1 to 70 people.
From 5 people, we require a deposit to guarantee the reservation.
Reservation not honored and no-show will be charged 50 euros per person.